Kezdőlap

*
*

*
*kötelezően kitöltendő mező

Érdekeltség:

egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastudió
viszonteladó
lakberendező
 
   
Ornament PDF Nyomtatás E-mail
2012. szeptember 04. kedd, 10:37

 
Ingyenes minta! PDF Nyomtatás E-mail
2011. november 24. csütörtök, 12:14

Karakteres egyedi bútorok kiegészítője a PERFETTI lemez. A hazai gyártású, dekoratív perforált elemeket számtalan felhasználási lehetőség jellemzi.

A PERFETTI lemezek előtt nincs akadály, klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt betervezhetők és beépíthetők, csupán a megfelelő mintát és felületet kell kiválasztani.

Ebben szeretnénk segíteni, INGYENESEN igényelhető a fotón látható kis kézi lapozó. Tartalmazza a legkedveltebb típusokat és méretéből adódóan praktikusan használható.


Kérje INGYENESEN a következő elérhetőségeinken!


Továbbiakban is várjuk egyedi igényeiket, rendeléseiket. Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz készséggel állnak rendelkezésükre.

 
Perforált fémlemezek=CHROMWELL PDF Nyomtatás E-mail
2011. október 17. hétfő, 11:12

A Chromwell minőségi perforált fémlemezek magyar fejlesztésű és gyártású termékek, alkalmazhatók többek között falburkolatok, álmennyezetek, tolóajtó-betétek, dekorációs rácsok készítésénél. Néhány minta azonos, vagy nagyon hasonlít a Perfetti falmezek mintáihoz. De vannak olyanok, amelyek csak a Chromwell fémprogramban érhető el. Alapanyagaink, a vaslemez, alumínium lemez, horganyzott vaslemez, vörös, és sárgaréz lemez, Max. 1mm vastagságban. A táblaméret 1000x2000mm egyes modelleknél 880x2000mm.
Íme, néhány kép ízelítőként. További minták megtekinthetőek, ha ide kattintasz.

 
Kiállításon jártunk... PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 20. szerda, 10:41
Idén is részt vettünk a Ligno Novum faipari kiállításon.
Köszönjük, hogy eljöttek.
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>


Hirdetés