+36 (1) 422-0401 megrendeles@megafront.hu

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Megrendeléstől számítva mennyi időn belül kapom meg az árut?

Raktárkészletünk gondoskodik arról, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni az egyre bővülő ügyfélkörünket. A felületkezelt ajtókat raktárkészletről az ön kérésére, a megrendeléstől számított egy munkanapon, de legkésőbb egy héten belül is el tudjuk juttatni otthonába!

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

Az ország bármely területére futárszolgálattal szállítunk, hétfőtől péntekig, reggel 8:00-16:00-ig! Mennyiségtől függően 1800-4600 Ft+áfa költségen!

Egyedi méretű bútorajtókat is forgalmaznak?

Tudjuk, hogy nem minden konyha egyforma, ezért igyekeztünk mérettáblázatunkat úgy kialakítani, hogy a lehető legtöbb tervezésnél megállja a helyét! (?) Mérettáblázatunkban „standard” méretekkel találkozhat, de ha mégsem felel meg a számításainak, akkor ajánljuk figyelmébe a Megafront Kft.,ahol szintén kézséggel segítenek eligazodni a méretek sokaságában!

Tervezéssel is foglalkoznak?

A gyártást, tervezést inkább szakemberekre bízzuk, akik személyesen felmérik a „terepet” és minden buktatót számításba vesznek (kiálló csövek, burkolat vastagsága stb.) De természetesen széles vevőkörünkből több ezer szakembert és konyhastúdiót tudunk ajánlani!

Navi­gá­ció (menü)

Szeretne:

-elsőként értesülni akcióinkról?
-külön feliratkozóknak készült nyereményjátékok részesei lenni?
-törzsvásárlóink révén kedvezményekhez jutni?
-rögtön tudni újdonságainkról?

Akkor iratkozzon fel most!

*
*
*
Érdekeltség:
egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastúdió
viszonteladó
lakberendező