Kezdőlap Hírek, információk Egzotikus újdonságaink a Perfettiben

*
*

*
*kötelezően kitöltendő mező

Érdekeltség:

egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastudió
viszonteladó
lakberendező
 
   
Egzotikus újdonságaink a Perfettiben PDF Nyomtatás E-mail
2010. május 28. péntek, 08:26

A Perfetti összes perforálási mintájában elérhetővé váltak kínálatunkban az egzóta és fantázia furnérokkal készült táblák. A mai trendek alapján kiválasztott furnérok összhangban vannak az egyéb, bútorgyártás során alkalmazott anyagokkal, így akár kiegészítőként, vagy hangsúlyos elemként is használva könnyen beilleszthetővé váltak egy-egy belső tér berendezésébe.

A tervezés megkönnyítése érdekében, a korábbiaktól eltérő táblaméretek kerültek kialakításra. Azonban a tervezői szabadságot segítendő igény esetén ettől eltérő egyedi méretben is el tudjuk készíteni a perforálást.

A már hosszú évek óta futó standard furnérral készülő (bükk, borovi fenyő, tölgy, juhar, cseresznye) perforált dekorációs elemeink raktárról folyamatosan megvásárolhatóak (mennyiségtől függően).

Új egzóta furnéros lemezeinket jelenleg rendelésre készítjük. A raktárkészlet ebben a termékkörben folyamatosan kerül kialakításra, az igények függvényében. A termékről információt a gyártó Megafront Kft. biztosít, kérjük, keressen minket elérhetőségeinken.

Új termékeinket ITT tekintheti meg!

 
Hirdetés