Kezdőlap Termékek

*
*

*
*kötelezően kitöltendő mező

Érdekeltség:

egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastudió
viszonteladó
lakberendező
 
   

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/clients/client9/web21/web/administrator/components/com_phocagallery/libraries/phocagallery/image/imagefront.php on line 411
Perfetti lemezek
Perfetti lemezek

A PERFETTI minőségi perforált lemezek magyar fejlesztésű és gyártású termékek, alkalmazhatók többek között falburkolatok, álmennyezetek, tolóajtó-betétek, bútorfront-kombinációk, dekorációs rácsok és akusztikus elemek készítésénél.

 

Number of images in category: 0
Category viewed: 40673 x
Perfetti BOX lécek (13)
Perfetti BOX lécek

A mindössze három típusból (saroklécből, peremlécből, illetve sorolólécből) álló, 2x2 cm-es bükkfa elemekből építkező szerelőrendszer lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt készüljenek filigrán, keretvázas szerkezetű bútorok és egyéb belsőépítészeti elemek. A minden kötőelemet nélkülöző konstrukciókat kizárólag a méretre vágott és a nútokba egyszerűen beragasztott lemezek tartják össze.

 

Number of images in category: 13
Category viewed: 15733 x
ORNAMENT (22)
ORNAMENT

Ismét új szakszóval gazdagodhatunk: a bordûr fogalmát eddig csak a csempékkel, a tapétákkal, a nyomdaipari termékek díszítõelemeivel, illetve a textilekkel kapcsolatban olvashattuk vagy beszédünkben említhettük. Mostantól a faipari vonatkozásban is találkozhatunk a filigrán – mégis domináns, stílust meghatározó finom ornamentikákkal: ezt kínálja ugyanis a PERFETTI rendszerünket kiegészítõ új termékcsaládunk.

 

Number of images in category: 22
Category viewed: 15558 x
CHROMWELL (30)
CHROMWELL

Perforált fémlemezek nagy minta, és alapanyag választékkal! Néhány minta azonos, vagy nagyon hasonlít a Perfetti falmezek mintáihoz. De vannak olyanok, amelyek csak a Chromwell fémprogramban érhető el. Alapanyagaink, a vaslemez, alumínium lemez, horganyzott vaslemez, vörös, és sárgaréz lemez, Max. 1mm vastagságban. A táblaméret 1000x2000mm egyes modelleknél 880x2000mm.

Természetesen más alapanyag is szóba jöhet megrendelés esetén, de ebben az esetben a határidők további egyeztetés után kerülnek megállapításra.
A termék új, ezért raktárkészlet nem áll rendelkezésre, a kiválasztott minta gyártása, alapanyagtól függően 12-15 munkanap. Később természetesen a sláger minták, és alapanyagok raktározása is megoldott lesz, azonban ennek idejét jelenleg nem határoljuk be. Jelenleg egész tábla rendelhető.

 

Number of images in category: 30
Category viewed: 21745 x
Ötlettár (45)
Ötlettár

Ebben a kategóriában Perfettiből készült termékeket, valamint tippeket, ötleteket talál képekben.  Ha Ön is készített és érdemesnek tartja azt másokkal is megosztani, küldje be hozzánk akár a kapcsolat menüpontból és megjelenítjük az Ötlettárban.

 

Number of images in category: 45
Category viewed: 25062 x
Újdonságok (24)
Újdonságok
Ebben a kategóriában új termékeinket tekintheti meg.

 

Number of images in category: 24
Category viewed: 8261 x
Tételek # 
 
Powered by Phoca Gallery
Hirdetés