+36 (1) 422-0401 megrendeles@megafront.hu

Jognyilatkozat

Az AT-X.HU tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az at-x.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az at-x.hu tulajdonosa jogosult.

Az at-x.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az at-x.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad
felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az at-x.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az at-x.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az at-x.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az at-x.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az at-x.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az at-x.hu kifejezetten kizárja.

Az at-x.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az at-x.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az at-x.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Navi­gá­ció (menü)

Szeretne:

-elsőként értesülni akcióinkról?
-külön feliratkozóknak készült nyereményjátékok részesei lenni?
-törzsvásárlóink révén kedvezményekhez jutni?
-rögtön tudni újdonságainkról?

Akkor iratkozzon fel most!

*
*
*
Érdekeltség:
egyéni érdeklődő
asztalos
konyhastúdió
viszonteladó
lakberendező